Obloukem ke sporáku

Z Vás snad nakonec ještě bude přítelkyně sporáku, to snad není možné. Vždyť to ještě není ani rok, co jste kolem kuchyňské linky našlapovala tiše a po špičkách a velkým obloukem. A dnes se bavíte tím, že si na internetu hledáte ty nejzajímavější cukrářské lahůdky spolu s jejich recepty, a zkoušíte, upravujete, zdobíte a ochutnáváte. Ušla jste opravdu velký kus cesty od doby, kdy jste upekla svůj první zákusek. Ještě teď si živě vybavujete, jak jste byla napjatá, když jste jej opatrně tahala z trouby.

Pečete jeden za druhým

A nyní již taháte z trouby jeden zákusek za druhým, respektive jeden korpus za druhým. Když se mezi kamarády rozkřiklo, jak se Vám Váš narozeninový dort pro přítele výtečně povedl, vyrojila se celá řada zájemců, kteří by po Vás chtěli , abyste jim upekla také jeden. A dokonce Vám za to nabízejí peníze. Vám, která jste ještě před rokem málem nedokázala pustit troubu. A teď už pečete jako o závod. A když se náhodou něco nepovede, tak není třeba zbytečně klesat na mysli. Stále je tady totiž potahovací hmota na dorty ve svých úžasných mnoha variacích, které se hodí ke všemu, co vymyslíte.

Obloukem ke sporáku
Ohodnoťte příspěvek
Feedo.cz: 
</div>

<div class=