Ženy ve znamení Vah

Pro ženy, které se narodily mezi 24. zářím až 23. říjnem, je přiřazeno znamení Vah. Kterému vládne planeta Venuše. Symbol rovnosti a harmonie je pro tyto ženy určující. Je to jediné znamení, které není reprezentováno zvířetem. Hlavní předností žen, narozených ve znamení Vah, je empatie. Což je naprosto nezbytná vlastnost pro všechny, které vytvářejí ve svém životě kolem sebe harmonii a pohodu. Tím, že se dokáží vcítit do problémů druhých a rozebrat jejich složitou životní situaci, pomohou najít cestu z problémů. A protože jsou zároveň i velice přátelské, mívají kolem sebe často stejně naladěné lidi.

Žena ve znamení Vah

Vzhled těchto žen bývá příjemný a jejich charisma a osobní kouzlo přitahuje většinu mužů. I proto, že jsou nejen společenské, ale rovněž kreativní. Inteligentní ženy, které v páru zaručí harmonické spojení a partnerskou rovnost. Jejich dominantní smysl pro spravedlnost jim nedovoluje se pouštět do hádek a konfliktů. Tím, že se dokáží vcítit nestranně do obou znesvářených stran, rozhodnou se vždycky pro tu zlatou střední cestu. Diplomatickým přístupem tak pokaždé rozpustí veškeré napětí. Díky své optimistické povaze vnášejí i potřebný klid do výchovy svých dětí. Které vedou k čestnosti a laskavosti. Jejich velkou předností je schopnost najít si něco dobrého na všem, co se jim v životě děje. A to je vlastnost, která z těchto žen činí ideální partnerky pro celý život. Jistota, že své partnerce uděláte radost právě utrženým kvítkem fialky stejně velkou, jako zakoupeným briliantovým prstenem, je pro všechny muže požehnáním. Znamení Vah je vzdušné znamení, které miluje intelektuální zábavu. Nejlépe si rozumí s člověkem, který je na tom s intelektem podobně, s životním nadhledem.

Nevěsta ve znamení Vah

Přestože jsou ženy, narozené ve znamení Vah, za každé situace zdvořilé a taktní, je potřeba se připravit i na to, že s jejich názorem nemusí vždycky všichni souhlasit. S úsměvem na tváři tak protějšku klidně přednesou jak je hloupý, nemožný a ničemu nerozumí. A vůbec ho tím neurazí. Protože ctí pravidlo pravidlo, že když je dobrá vůle, najde se i k ní cesta.

Doporučené články